Meny

Gratis webinar med Karin Westin Tikkanen

Gratis webinar med Karin Westin Tikkanen.

Gratis live-webinar med fokus på gestaltning
Tid:
Onsdagen den 2 dec kl.18.00

Karin Westin Tikkanen fördjupar våra kunskaper inom ämnet gestaltning. Oavsett om du skriver fiktivt eller självbiografiskt är konsten att berätta med ett målande språk viktigt för att dina läsare ska känna sig delaktiga i din berättelse. Karin talar om synonymer, om jämförelser och liknelser, och om värdet i att skapa sina egna gestaltningar istället för att återanvända ”nötta klyschor”. Ställ dina frågor direkt till Karin under webinaret.

Karin Westin Tikkanen är författare, lektör och journalist. Hon är också utbildad språkvetare och en mycket uppskattad föreläsare.

Picapen, skrivtjänsten för alla som skriver, bjuder in till en lärorik och fullspäckad timme.

Anmäl dig till webinar utan kostnad via mail: signup2dec@picapen.com

En Zoom-länk mailas till dig i god tid innan den 2 december.

Observera att antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

Inspireras och skapa obegränsat antal böcker på Picapens kreativa skrivplattform och app.

Förverkliga din egen bokdröm – prova Picapen Premium gratis i 3 månader

Inspireras och skapa obegränsat antal böcker på Picapens kreativa skrivplattform och app. Hos Picapen skriver du allt från memoarer och livshistoria till poesi och deckare. Med Picapens inspelade Master Classes lär du dig grunderna i kreativt skrivande, helt och hållet i din egen takt. Allt du skriver hos Picapen är privat. Om du vill beställa din bok i tryckt format
(från 149 kr) eller publicera din bok hos välkända e-bokhandlare, gör du det enkelt med endast ett par knapptryckningar.

När du registrerar ett konto hos Picapen får du fler intressanta inbjudningar till inspirerande webinar och skrivarkurser med våra skrivpedagoger och kända författare. Picapen är skrivtjänsten för alla som älskar att skriva!

Ta del av erbjudandet:
Skapa ditt Premium-konto via gratislänken SKAPA KONTO
Erbjudandet gäller t o m 2021-01-31 för nya Picapen-användare. Ingen bindningstid.