Meny

Förverkliga din egen bokdröm

Inspireras och skapa obegränsat antal böcker på Picapens kreativa skrivplattform och app.

Förverkliga din egen bokdröm – prova Picapen Premium gratis i 3 månader

Inspireras och skapa obegränsat antal böcker på Picapens kreativa skrivplattform och app. Hos Picapen skriver du allt från memoarer och livshistoria till poesi och deckare. Med Picapens inspelade Master Classes lär du dig grunderna i kreativt skrivande, helt och hållet i din egen takt. Allt du skriver hos Picapen är privat. Om du vill beställa din bok i tryckt format
(från 149 kr) eller publicera din bok hos välkända e-bokhandlare, gör du det enkelt med endast ett par knapptryckningar.

När du registrerar ett konto hos Picapen får du fler intressanta inbjudningar till inspirerande webinar och skrivarkurser med våra skrivpedagoger och kända författare. Picapen är skrivtjänsten för alla som älskar att skriva!

Ta del av erbjudandet:
Skapa ditt Premium-konto via gratislänken SKAPA KONTO
Erbjudandet gäller t o m 2021-01-31 för nya Picapen-användare. Ingen bindningstid.