Hur raderar jag mitt konto?

Om du önskar radera ditt konto hos oss, vänligen klicka här för att kontakta oss via mejl (gdpr@nwt.se). För att vi ska kunna bekräfta att det är du som äger kontot så måste e-postadressen du skickar din begäran från vara densamma som är registrerad på kontot du önskar radera. När vi mottagit och hanterat din förfrågan så kommer du få ett mejl som bekräftelse på att ditt konto är raderat.

Om du har en aktiv prenumeration på ditt konto måste du först säga upp den. Det kan du inte göra genom att skicka ett mejl gdpr@nwt.se utan måste ske via vår kundservice. Klicka här för att se hur du kontaktar kundservice. Om du har en Plus-prenumeration kan du säga upp den via Mitt konto som du når här.

Observera att detta inte går att ångra efter att din begäran har behandlats av oss, så om du önskar att ta del av våra tjänster igen så måste du registrera ett nytt konto.